Υπηρεσίες

Τεχνική Υποστήριξη

Η Lemor G.S.E. ΕΠΕ, εγγυάται την άριστη λειτουργία των μηχανημάτων και του εξοπλισμού σας μέσω του άρτια καταρτισμένου τεχνικού τμήματός μας.

Η μεγάλη εμπειρία των τεχνικών μας, οι συνεχείς μετεκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το άρτια εξοπλισμένο τμήμα, το όποιο ακολουθεί τον ακριβή εργοστασιακό τρόπο σέρβις με χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών, διασφαλίζει την τέλεια και ολοκληρωμένη συντήρηση των μηχανημάτων σας και του εξοπλισμού σας.

Καλέστε στο (+30) 2831 051 888 και ένας τεχνικός μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει.

Εκπαίδευση

Η Lemor G.S.E. ΕΠΕ. διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και εξατομικευμένα workshop .

Έχοντας πολύχρονη συνεχή εμπειρία στην εκπαίδευση των συνεργατών μας πάνω στον σωστό τρόπο παρασκευής όλων των προϊόντων της καφεστίασης και τη σωστή συντήρηση των μηχανημάτων και του εξοπλισμού, εγγυούμαστε την άριστη εκπαίδευση του προσωπικού σας στη σωστή συντήρηση του εξοπλισμού σας και ένα άριστο γευστικό αποτέλεσμα στο φλιτζάνι σας.

Καλέστε στο (+30) 2831 051 888 για να μιλήσουμε για τις ανάγκες σας και να κλείσουμε ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο, μόνο για εσάς.

Σύμβουλος Αγοράς

Η Lemor G.S.E. ΕΠΕ. αναλαμβάνει να σας ενημερώσει για τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις και να σας δώσει τις σωστές συμβουλές στην αγορά μηχανήματος με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Καλέστε στο (+30) 2831 051 888 για να σας δώσουμε τις συμβουλές μας!